Jo Caudron is een van de internetpioniers in België. Hij stampte meer dan twintig digitale bedrijven uit de grond, en heeft een scherp oog voor de nieuwste trends. Vandaag is Jo partner bij Duval Union Consulting, een consultancybedrijf gespecialiseerd in digitale strategie en transformatie. Hij is een inspirerende spreker en een autoriteit op het vlak van digitale media en nieuwe technologieën. Hij bestudeert technologische veranderingen in allerlei sectoren en adviseert bedrijven in binnen- en buitenland hoe daarmee om te gaan. Hij is ook auteur van boeken over de veranderingen in het digitale landschap zoals ‘Haal meer uit Social Media’ en ‘Digitale Transformatie’.

Centrale sessie

Centrale sessie - Fast Forward

De digitale transformatie is volop aan de gang. Ook in de vastgoedsector. Tijd voor actie dus. Hoe kunnen we de digitale uitdagingen omzetten naar kansen voor het vastgoedberoep en de sector? CIB Vlaanderen zocht het uit samen met Duval Union Consulting, een consultancybedrijf gespecialiseerd in digitale strategie en transformatie.

Keynote speaker Jo Caudron (Duval Union Consulting) tekent de krijtlijnen uit voor een stevige future proof strategie. Drie jaar geleden gaf hij de vastgoedsector al een wake-upcall tijdens het 16de Vastgoedcongres The digital generation. Vandaag reikt hij onze sector een doordacht actieplan aan om met de digitale transformatie om te gaan.

In primeur stelt CIB Vlaanderen ook een nieuw digitaal project voor waarmee de vastgoedmakelaar meteen zelf aan de slag kan.